Hlavní obsah
Článek

Nedávná dovolená Kylie Jenner (26), která odletěla oslavit devatenáctiny se svými sexy kamarádkami a sestrou Kendall (28) do Karibiku, se neobešla bez odezvy starší sestry Kim Kardashian. Pobyt na ostrovevech Turks a Caicos, během něhož vznikla spousta žhavých fotek, které obletěly svět, opět navýšil popularitu Kiminy nejmladší sestřičky, což si žádalo nekompromisní vendetu...

Kim k mexické odvetě použila zbraně těžkého kalibru. Tou nejsilnější je bezesporu její tělo, zeštíhlené o úctyhodných 32 kilogramů, v bikinách. Službu jí ale jistě prokážou i neméně přitažlivé kamarádky, které sexy dojmy z její dovolené umocní. V zářivě modrých bikinách můžete vidět modelku Jasmine Sanders. K zahození rozhodně není ani přítomnost obou jejích dětí. Snímky, na nichž si s nimi hraje na pláži, momentálně kolují společenskými servery a novinami napříč kontinenty.

Přes den se tak Kim prezentuje jako vzorná maminka a se setměním se v ní probouzí divočejší já, kdy se nasouká do zářivě oranžových bikin a obepnutých minišatů a s kámoškami vyráží vstříc pořádné párty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám