Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být dlouho očekávaný moderátorský výstup její sestry Kendall Jenner (28), ale byla to právě ona, kdo na sebe strhnul oči a objektivy všech přítomných fotografů. Kim Kardashian (43) totiž přišla podpořit sestru na událost OUE SkySpace v centru Los Angeles, kterou Kendall uváděla, v kompletně průsvitných elastických šatech. V nich tak mohli všichni obdivovat dokonalé křivky, ke kterým se po sedmi měsících od druhého porodu dopracovala.

I když se na první pohled mohlo zdát, že si televizní hvězda oblékla pouze černé kalhotky, při druhém už bylo jasné, že nechybí ani podprsenka, ta byla ovšem na rozdíl od kalhotek tělové barvy, a tak zvědavé přihlížející trochu ‚mátla‘.

Zajímavou volbou byly i šněrovací kozačky na jehlách v olivové barvě a k nim oversize maskáčový kabát s červenými nápisy Pablo na zádech odkazující na poslední studiové album jejího muže Kanyeho Westa Life of Pablo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám