Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie (26) a Kendall Janner (28) vytvořily pro známý britský módní řetězec letní řadu plavek, které čítají bikiny, jednodílné plavky a doplňky. Slavné sestry tak navázaly na úspěch podobné kolekce z loňského roku.

Kendall a Kylie vytvořily kolekci pro holky, které rády navštěvují pláže a baví se na party u bazénu. Bikiny a jednodílné plavky mají strategicky řešené průstřihy a široké elastické lemy sportovního stylu, které perfektně podtrhnou postavu, ale také potisky palem a zvířecích vzorů na neoprenu. Svítivě kobaltová, nefritová a korálová spolu s metalickou fólii ve stříbru a zlatu zvýrazní sluncem políbenou pokožku. Černý overal perfektně zahalí u bazénu a pletená sukně s třásněmi v černé a neonové jsou jedinečným plážovým doplňkem.

„Inspiraci pro naši kolekci plavek jsme převzaly z Kalifornie, každý look zachycuje letní plážovou náladu města Los Angeles,” uvedla Kendall Jenner. „Kendall a já pečlivě kontrolujeme, aby se všechny detaily outfitu hodily ke každé příležitosti jako plavání, opalování nebo surfování. S radostí jsme vymýšlely každý kousek!” řekla Kylie Jenner.

Slavné sestry, jejichž otcem je Caitlyn Jenner (74), nejslavnější celebrita po změně pohlaví současnosti, v kampani předvedly své sexy ženské postavy. Kylie se nechala slyšet, že diety rozhodně nedrží. „Ke snídani si dám klidně zmrzlinu,” uvedla kráska. Její sestra Kendall na sebe zase prozradila, že je docela lenivá. „Když mám možnost, tak si vždycky hodně ráda pospím,” uvedla Kendall.

Reklama

Další články

Načítám