Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejznámějších britských glamour modelek Kelly Brook (44) je ode dneška čtyřicátnicí. Oslavy začaly už s předstihem minulý týden, ta první proběhla v rádiu Heart, kde zrovna Kelly vysílala, a nechyběli při ní topless tanečníci a speciální čapka se čtyřicítkou. „Tohle jsou asi moje nejlepší narozeniny,“ užívala si party. S přítelem Jeremym Parisim poté odjela na Bahamy, kde se slaví ještě o něco lépe, jak vzkázala fanouškům.

Kromě moderování se Kelly objevila v několika filmech a seriálech, mj. ve své oblíbené kriminálce Vraždy v Midsomeru, do povědomí svých fanoušků ale vstoupila jako modelka. Začala v 16 letech, postupně se její snímky objevily v magazínech jako GQ, FHM nebo Playboy. Velmi oblíbená je Brook jako modelka spodního prádla.

Popularitě se těšil také její každoroční kalendář, který budil bouřlivé ohlasy, i když si v minulosti několikrát vyslechla výtky, že snímky procházejí až přílišnou retuší a že (zejména v posledních letech) už neodpovídají skutečnosti.

Partnerem Brook je Jeremy Parisi. Přestože médii proběhly zprávy, že se pár zasnoubil, modelka to nepotvrdila. Děti Kelly zatím nemá. Nejde o vědomé rozhodnutí nebýt matkou, v minulosti ale prodělala několik potratů a život bere takový, jaký je. Otázku rodičovství tak nechává otevřenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám