Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky přírodním pětkám se Kelly Brook (44) stala vyhledávanou modelkou, ale příroda jí bohužel nenadělila jen v oblasti hrudníku. Nadstandardní ňadra jsou její velkou předností, ale nadmíru materiálu má i tam, kde to není žádoucí.

Kelly Brook se každoročně vystavuje v kalendáři, který tradičně patří k tomu nejžhavějšímu, co si pánové mohou doma pověsit na zeď. Obdařená modelka nezklamala ani letošní edicí, v níž v bikinách i bez nich ukazuje sexy tělíčko, které je výsledkem hubnutí a grafické postprodukce.

Když totiž kočka z kalendáře přestane na své postavě dřít, její váha jde rázem nahoru. Během dovolené v Itálii tak vznikly snímky, z nichž by sexy zboží neudělal ani ten nejzkušenější grafik na světě.

Skutečná Kelly je totiž holka „krev a mlíko“, jejíž postava bez dodržování přísného režimu kyne. V plavkách tak kromě bujného poprsí ukázala i macatá stehna a bříško raději zahalila jednodílným modelem, přestože dříve se nakrucovala v bikinách ze všech stran. Její přítel Jeremy Parisi si však žádného nedostatku nevšimnul a svou lásku zahrnoval něžnostmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám