Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přestože sotva odstartoval říjen, britská modelka Kelly Brook (44) už zveřejnila kalendář na rok 2016. Letos zapracovala na své postavě, takže s ní grafici měli podstatně méně práce.

Kelly moc dobře ví, že předvánoční trh je sexy kalendáři doslova zaplaven, proto ten svůj tradičně zveřejňuje s předstihem. Tento marketingový tah se jí osvědčil, protože se každoročně najde spousta mužů, jimž ke spokojenosti postačí několik měsíců zírat na titulní stranu kalendáře.

Nadcházející rok Kelly Brook nabídne další porci svých sexy fotek. Modelka v minulosti čelila posměchu za to, že její postava je ve skutečnosti mnohem kypřejší než na upravovaných snímcích, ale po dietě už si nemusí v grafickém programu nechávat odstraňovat přebytečná kila.

V novém kalendáři majitelka přírodních pětek opět předvede, že je zkušenou provokatérkou. Jednotlivé měsíce tak doprovodí fotkami v rajcovním prádélku i nahoře bez. Intimní partie si však Kelly hlídá, takže od decentní smyslnosti nikdy nesklouzne k prvoplánové lascivnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám