Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde by tahle anglická holka krev a mlíko přišla k tak útlým a pevným křivkám? Na obálce módního časopisu je možné vše, pomyslíte si. Jenže poslední fotografický příspěvek Kelly Brook (44) na Instagramu je pouhou vzpomínkou na léta minulá. Konkrétně na rok 2010, kdy krasotinka z Rochesteru zdobila obálku magazínu LOVE.

Růžová titulka s nápisem ‚Zlatíčko Kelly‘ a jejím aktem šla tehdy na dračku a modelka ji nyní oprášila na sociální síti, jenže tím jen upozornila na to, jak se její tělo během necelých pěti let změnilo i přesto, že do něj zatím stále nezasáhlo těhotenství.

S příchodem nového roku se ale Brook dala na nízkokarbohydrátovou dietu a údajně už stihla zhubnout v pase pět centimetrů. Vedle své drobné spolubydlící z přechodného losangeleského bydliště to ale zatím znát není. Modelka si navíc nedá říct a stále se navléká do vzorovaných legín, které jí vůbec nelichotí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám