Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická glamour modelka Kelly Brook (44) byla ve středu jednou z ozdob akce Cosmopolitan Women Of The Year Awards. Po červeném koberci v londýnském Mayfair se procházela v minišatech, které vytvářely optický klam, a nejspíš měly za cíl jejich nositelku trochu zeštíhlit. A přestože s modelčinou postavou přesýpacích hodin udělaly pravý opak, na smyslnosti to sličné brunetce neubralo.

Kráska, která každoročně fotí dráždivý kalendář, se onoho večera znovu setkala se svým bývalým snoubencem Davidem McIntoshem, se kterým se během uplynulých měsíců rozcházela a scházela tolikrát, až to média přestalo zajímat.

A zatímco Kelly si na předávání cen užívala pozornosti nejen fotografů, McIntosh v tichosti odjel z londýnské Freemason Hall ve společnosti jiné vnadné ženy Aisleyne Horgan-Wallace, která je nechvalně proslulá tím, že po pozření několika alkoholických drinků má do dámy hodně daleko.

Brook se však na akci setkala rovněž s jednou z oceněných žen - Bethany Townsend, která se i přes svůj hendikep, jenž u ní představuje vývod z tlustého střeva, stala úspěšnou modelkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám