Hlavní obsah
Článek

Ani tentokrát se anglická modelka a herečka Kelly Brook (44) neprojde uličkou k oltáři. V noci na sobotu oznámila přes sociální síť rozchod s partnerem Davidem McIntoshem, s nímž se zasnoubila letos v březnu po pár týdnech randění. Brook rovněž z účtu smazala všechny jeho fotografie a o víkendu se již po ulicích Los Angeles procházela bez zásnubního prstenu.

„Je to smutný den, ale ráda bych vám sdělila, že s Davidem už nejsme zasnoubení. Miluji ho a respektuji a přeji mu jen to nejlepší,“ znělo šokující oznámení. Pár přitom ještě před týdnem trávil dovolenou v Řecku, kde vše vypadalo růžově.

Důvodem rozchodu má být údajně jeho bývalá přítelkyně Sarah Harper, která Kelly sdělila, že s ní David udržuje stále blízký vztah a že ji podvádí. Nejen že ji navštěvoval v jejím domě v Manchesteru v době, kdy byla Kelly pracovně v zahraničí, ale rovněž si spolu psali sms a mailovali. McIntosh však nevěru odmítá.

Dvojice se však rozešla už podruhé, poprvé to bylo dokonce po necelém měsíci vztahu, kdy modelka nabyla dojmu, že ji McIntosh využívá k vlastnímu zviditelnění. Nedá se tak vyloučit varianta, že modelku snědý svalovec opět 'ukecá'.

Před McIntoshem byla Brook zasnoubená třikrát: s Jasonem Stathamem, Billym Zanem a Thomem Evansem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám