Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řecký ostrov Mykonos si ke svému pozdně letnímu odpočinku vybrali Kelly Brook (44) a její partner David McIntosh. Dvojice dala přednost hojně navštěvované destinaci před soukromím někde daleko v exotice a tísnila se na lehátkách na pláži vedle stovek dalších turistů. To jim ale požitek ze společně strávených chvil nikterak nekazilo.

Smyslná Angličanka, která oplývá v modelingu mimořádně ženskými tvary, oblékla modré bikiny podtrhující vše, co na ní pánové zbožňují. Musejí si ale nechat zajít chuť i veškeré naděje, po vachrlatých začátcích mezi ní a Davidem vypadá vše růžově.

Modelka se s bývalým vojákem a současným modelem a fitness fanatikem rozešla po pár týdnech randění, ale dali to znovu dohromady, a měsíc nato (v březnu) se navíc zasnoubili. Modelka si ale prý musela zásnubní prsten zaplatit sama, jelikož snědý svalovec zdaleka neoplývá takovými výdělky jako jeho půvabná polovička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám