Hlavní obsah
Článek

Když se dámě zaříznou legíny, kalhotky, plavky do míst, která nejsou určena očím veřejnosti, říká se tomu camel toe (anglický slangový výraz pro viditelné obrysy dolních intimních partií).

Něco podobného se stává i mužům, jimž se často pod přiléhavým kusem tenké látky či pod upnutými kalhotami, rýsují obrysy jejich chlouby. V angličtině se tomu říká moose knuckle.

Českým přeborníkem je bezesporu Dalibor Janda (71), o kterém se ví, že má jedno z nejvyvinutějších nádobíček našeho šoubyznysu. Na jedné společenské akci byla jeho obrovská boule v těsných džínách marně toužící po větším prostoru vděčným hledáčkem nejen fotografů, ale i žen, které mu tentokrát nekoukaly do očí, ale nenápadně mrkaly směrem dolů.

V zahraničí má Janda konkurenta v osobě fitness trenéra, hvězdy seriálu Gladiátoři a přítele modelky Kelly Brook (44) Davida McIntoshe.

Ten je sice o generaci mladší než náš zpěvák s největším českým chraplákem a pyšní se extrémně namakanou figurou, ale s oblibou sobě vlastní nosí těsné šortečky a sleduje, jak fotografové lačně snímají, jak mu jeho chlouba kmitá v rozkroku. Ovšem na nádobíčko legendárního Hurikána tento potetovaný svalovec rozhodně nemá...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám