Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kelly Brook (44) mlží a snaží se veřejnost trochu zmást. Na své sociální síti totiž k fotografii s partnerem Davidem McIntoshem připsala nečekaný komentář: „Podívejte, jak šťastně můj manžel vypadá :) #Eurostar#Francie#Svatební oslavy.“

Znamená to snad, že se dvojice, která se seznámila na silvestrovské oslavě, opravdu po necelých pěti měsících potají vzala?

Vývoj vztahu tohoto páru měl celkově velmi rychlý spád. Za dobu, co jsou spolu, se stačili krátce po oslavách svatého Valentýna rozejít a po pár dnech znovu zamilovaně tokat. K zásnubám nakonec došlo minulý měsíc, ale prý za dost netradičních okolností. Kelly si údajně musela pořizovat zásnubní prsten sama.

„David ji požádal o ruku bez prstenu a její přátelé si myslí, že si ho pak koupila sama. Asi to nebude zrovna velký romantik, a ona má navíc mnohem víc peněz. Zasnoubili se a pak usoudili, že by to chtělo i prsten, aby dokázali, že to myslí vážně, až je budou fotografovat. Její známí se povětšinou shodnou, že tahle romance nebude mít dlouhého trvání,“ šíří se z modelčina okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám