Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prsaté selfies jsou dalším hitem nejen mezi celebritami. Svou šanci okamžitě vycítila britská modelka Kelly Brook (44), která v této oblasti nemá příliš konkurenci. Její ňadra jsou totiž na rozdíl od většiny podobně obdařených kolegyň přírodní. Ženskostí překypující brunetka tak v posledních dnech nasázela na své profily hned několik snímků, o kterých se bude spoustě ‚horňáků‘ v noci zdát.

K nově vytvořené modelčině řadě spodního prádla a bikin pro anglickou značku New Look je to ta nejlepší reklama. A navíc zadarmo. Tyhle fotky se totiž nejen britskými médii šíří jako lavina.

Ke smůle všech jejích obdivovatelů však Kelly na sociálních sítích sdílí i jiné fotky - se svým snoubencem Davidem McIntoshem. Ten je pro změnu objektem touhy nejen u žen milujících svaly, ale rovněž u gay komunity, která jej nedávno v magazínu Attitude zvolila jedním z nejžhavějších mužů světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám