Hlavní obsah
Článek

Kelly Brook (44) by měla každý den děkovat přírodě, v kolika směrech k ní byla štědrá. Například jako jedna z mála modelek, pyšnících se poprsím větším než do dlaně, si k němu nepomohla silikonem. Po vizuální stránce na ní snad nelze najít jedinou chybičku. V takových případech se pak dámy obvykle uklidňují, že make-up dělá divy a bez něj to určitě taková sláva nebude. Jenže ejhle, Kelly je okouzlující i bez něj po probuzení.

Tato modelka, která v posledních letech pravidelně obsazuje přední příčky žebříčků hodnotících ženskou krásu nebo sexappeal nejen v rodné Anglii, se rozhodně nemusí bát, že by byl některý z jejích amantů po ránu nemile překvapen tím, co vidí. To se ale nejspíš nestane. Kelly totiž po nedávném rozchodu s ragbistou Thomem Evansem, s nímž chodila tři roky, vsadila na jistotu a začala se znovu scházet se svým ex Dannym Ciprianim, jenž je rovněž hráčem ragby.

Brook tento snímek poslala na Twitter ve čtvrtek ráno. Středeční večer totiž trávila natáčením soutěžního pořadu Celebrity Juice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám