Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Keira Knightley (39) porodila druhé dítě. Kdy přesně, to vědí jen její nejbližší, sama se fanouškům nesvěřila. Zpráva vyšla najevo poté, co byla Knightley s manželem Jamesem Rightonem v pátek vyfocena na procházce s kočárkem. Není tak známo ani to, zda mají holčičku, nebo chlapečka.

Druhé těhotenství herečka potvrdila v květnu, kdy už nešlo bříško skrýt, ona ale stále měla pracovní povinnosti, které ji vedly před zraky veřejnosti.

O rodině příliš nemluví, soukromí si střeží. Když už v rozhovorech dojde na téma mateřství, hovoří spíš obecně: „Nemyslím si, že jsou ženy dostatečně oceňované za fyzický a psychický maraton, který nastane ve chvíli, kdy se stanou matkami,“ uvedla např. v magazínu Balance.

Osobní poznámku i dovolila snad jen v pořadu Ellen DeGeneres, které svěřila, že dceru hodlá vychovávat k emancipaci. Jako příklad uvedla pohádku Popelka, která ji rozčiluje z toho důvodu, že v ní žena čeká na to, až ji muž zachrání.

Herečka, kterou proslavily filmy Blafuj jako Beckham, Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly a Láska nebeská, se jí stala znovu po čtyřech letech, v roce 2015 se jí narodila dcera Eddie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám