Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Keira Knightley (39) se před 15 měsíci stala maminkou a její dcerka Edie se má k světu. Během procházky po Londýně se nechtěla nechat nosit v maminčině náruči a vyzkoušela si, jak se jí chodí po svých.

Hvězda dobrodružné série Piráti z Karibiku se v roce 2013 provdala za hudebníka Jamese Rightona, s nímž už si stačila založit rodinu. Brunetka, která byla za role ve filmech Pýcha a předsudek a Kód Enigmy nominována na Oscara, se v ulicích Londýna snažila působit nenápadně, ale známou herečku v sobě nezapřela ani bez líčení.

Filmová Anna Karenina má velmi drobnou postavu, takže svou dcerku už nejspíš dlouho nosit nebude. Edie naštěstí začala dělat první krůčky, takže se brzy objede bez maminčiny pomoci.

Keira si momentálně nerušeně užívá rodičovské povinnosti, ale zanedlouho bude opět filmovou hvězdou na plný úvazek. V prosinci ji totiž čeká propagace dramatu Collateral Beauty: Druhá šance, v jehož hvězdném obsazení figurují i Will Smith, Kate Winslet (48), Helen Mirren (78) a Edward Norton.

Reklama

Další články

Načítám