Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězda Pirátů z Karibiku nepatří k herečkám, které by na plátně ohromovaly svými prsními partiemi. Právě dnes třicetiletá Keira Knightley (39) má přesto na kontě i několik dráždivých snímků.

Příroda k ní sice příliš štědrá nebyla, ale britská kráska je důkazem toho, že plné vnady nejsou pro úspěšnou hereckou kariéru podmínkou. Keira jde z role do role a nebojí se odvážných dekoltů ani pózování nahoře bez. Grafici si sice s jejím hrudníkem v minulosti pohráli, ale herečka se k úpravám staví kriticky, protože nemá potřebu světu nalhávat, že vypadá jinak než ve skutečnosti.

Keira Knightley sice nemá příliš klenuté křivky, ale přesto na plátně dokonale ztělesňuje ženskou krásu. Její půvab vynikl především ve filmech z minulosti jako Pýcha a předsudek, Vévodkyně, Pokání či Anna Karenina, v nichž oblékla dobové kostýmy. Filmová hvězda se však nebojí ani outfitů zdůrazňujících její plochý hrudník, což názorně předvedla v historickém snímku Král Artuš.

Herečka, která se letos dočkala nominace na Oscara za vedlejší roli v dramatu Kód Enigmy, si na nejkrásnější narozeninový dáreček bude muset ještě chvíli počkat. Brzy se totiž s manželem Jamesem Rightonem dočkají prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám