Hlavní obsah
Článek

Herečka Kristen Stewart (34) se na udílení Hollywood Film Awards pořádně vyparádila. Chtěla snad udělat dojem na svého exmilence Roberta Pattinsona, s nímž se po delší době potkala?

Představitelka Belly z upírské ságy Twilight vsadila na odvážný outfit, který ji ovšem během slavnostního gala večera zradil. Kristen Stewart si oblékla šaty, jež v oblasti dekoltu tvořila jen síť, která měla odhalit její hrudník těsně nad bradavkami.

Spodní část šatů se jí však sesunula, a herečka tak ukázala bradavky. A to navíc v okamžiku, kdy ji zabíraly kamery, které pohled na její ňadra zprostředkovaly miliónům diváků přímého přenosu z Los Angeles.

Kristen Stewart se tak stala hlavní hvězdou večera, přestože odešla s prázdnou. Cenu za nejlepší ženský herecký výkon si odnesla Julianne Moore (63), která si s ní zahrála ve filmu Still Alice. Největší úspěch na slavnostním ceremoniálu slavilo drama The Imitation Game, které bodovalo ve čtyřech kategoriích. Cenu díky snímku o průkopníkovi výpočetní techniky Alanu Turingovi získali i herci Benedict Cumberbatch a Keira Knightley (39).

Reklama

Další články

Načítám