Hlavní obsah
Článek

Orlando Bloom (47) se pochlubil střípky z natáčení v Austrálii. U protinožců si to zjevně užil, mimo jiné se podělil o video se žraloky, momentku z posilovny, kde makal na svých svalech, nebo polonahou fotkou z pláže, kterou pomáhal uklidit od odpadků.

Právě fotky, na nichž vynikla jeho muskulatura, zaujaly fanoušky a některé slavné nejvíc. Herec se pyšní skvělou figurou, kterou jeho sledující dlouhodobě obdivují. A zatímco ti v komentářích slintali, jeho partnerka, zpěvačka Katy Perry (39) tomu zase nasadila korunu.

„Zlato, kam jsi dal kortizonový krém, mám vyrážku ze sluníčka,“ komentovala Orlandův příspěvek jako by nic a fanoušci šli do kolen.

Hvězdná dvojice proslula svými přestřelkami na sociálních sítích. Když se například zpěvačka pochlubila rajcovním snímkem nahoře bez, její snoubenec to okomentoval slovy: „Miláčku, mohla bys obstarat oříškové mléko? Dochází nám.“

Jindy si zase Katy u Orlanda v komentářích objednávala bengálský čaj. Jejich vzájemné trollení fanoušci opravdu milují a vždy ho náležitě ocení lajky a smajlíky. Je vidět, že se hvězdná dvojice, která má roční dceru Daisy, doma rozhodně nenudí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám