Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve 13 letech nazpívala Rebecca Black píseň Friday, která byla po vydání označena za nejhorší song všech dob. Od té doby už uběhlo deset let a nejen tvorba, ale i vzhled zpěvačky se výrazně změnil.

Z nevinné puberťačky je nyní drsňačka, která se na sociálních sítích prezentuje ve výrazných kostýmech a barvy vlasů střídá podle nálady. K desetiletému výročí její nechvalně proslulé písně vydala zpěvačka nový remix.

„Vlasy si barvím, protože se mi takhle líbí, a oblékám oblečení, které chci a líbí se mi. Nemám už vůbec tušení, co jsem to dělala, když mi bylo 13,“ uvedla v rozhovoru pro australskou televizi Rebecca a dodala: „Nyní si prostě dovoluji dělat, co chci a být tou osobností, kterou uvnitř jsem a tak se i prezentovat.“

V průběhu roku chce Black vynést na světlo světa nový projekt, na kterém tvrdě pracovala. „Jsem opravdu nadšená, že pustím mezi lidi konečně hudbu, která definuje mě samotnou a to, kam jsem se posunula,“ dodala zpěvačka.

Zmiňovanou píseň Friday vydala Rebecca v roce 2011 pod společností, u které se dalo zaplatit natočení jak písně, tak i videa. Její matka Georgina Kelly za jejich služby tehdy zaplatila 4 tisíce dolarů.

Video poté vložily na YouTube a stala se z něj virální senzace a z Rebeky celebrita, i když šlo o opravdu hodně špatnou a velice upravenou píseň bez dobré melodie. Přes to všechno se zpěvačka dočkala i spolupráce s Katy Perry (39), která si ji pozvala do videoklipu ke své písni Last Friday Night. Song Friday si společně dámy dokonce zapěly na jednom z koncertů Perry v roce 2011.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám