Hlavní obsah
Článek

Britský kadeřník Chris Appleton (37) rozhodně není žádné béčko. Nejenže je dvorním kadeřníkem Kim Kardashian (43) a jejích sester, ale stará se o účesy i Jennifer Lopez (54), Katy Perry (39), Arianě Grande (30) a dalším. Za jeho hvězdnou kariérou stojí hlavně léta tvrdé dřiny.

Chris svou profesi začal už ve 13 letech, tehdy získal první práci v salónu krásy. Od té doby ale ušel kus cesty. Kromě dlouhého seznamu prominentních klientek z řad celebrit pravidelně spolupracuje s předními módními magazíny Vogue, Harper’s Bazaar, Vanity Fair a dalšími. O výdělky tedy nemá nouzi. V roce 2018 se stal dolarovým milionářem.

Chris má dvě děti, dceru Kitty Blu (14) a syna Billyho (16), ačkoliv občas sdílí s dětmi nějakou fotku, jejich soukromí bedlivě střeží. Ani totožnost jejich matky není světu známá. Jeho partnerem je herec Derek Chadwick.

Kromě kouzlení s vlasy slavných osobností si vysloužil zástupy fanynek a fanoušků na sociálních sítích především díky svému zevnějšku. Appleton je velký fešák a své vypracované svaly rád ukazuje světu. Ještě aby ne, vypadá naprosto dokonale, jak se sami můžete přesvědčit níže v galerii.

Reklama

Další články

Načítám