Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) se poprvé stala maminkou. Zpěvačka a snoubenec Orlando Bloom (47) přivítali na svět holčičku Daisy Dove. Radostnou zprávu oznámili prostřednictvím Twitteru organizace UNICEF.

„Jsme zaplaveni láskou a údivem z bezpečného a zdravého příchodu naší dcery,“ napsali k fotce, na níž oba rodiče drží drobnou ručičku dcerky. V příspěvku organizace doplnili, že si dobře uvědomují, jaké mají štěstí, protože ne všechny děti mají tak snadný příchod na svět.

„Stále jsou po celém světě komunity, které mají nedostatek zdravotníků, a každých 11 sekund zemře jedna těhotná žena nebo novorozenec. Většinou kvůli příčinám, kterým šlo snadno zabránit. Od propuknutí pandemie koronaviru se to ještě zhoršilo. Novorozenci a jejich matky nemají přístup k pitné vodě, mýdlu, vakcínám a lékům,“ upozornili v příspěvku.

Katy i Orlando jsou ambasadory UNICEF, a proto na počest narození dcerky založili pro organizaci speciální sbírku. „Podporou UNICEF podpoříte bezpečný start do života a vytvoříte pro děti zdravější svět,“ doplnili novopečení rodiče.

Zpěvačka oznámila těhotenství v březnu klipem k písni Never Worn White. Těhotenství poměrně dlouho skrývala. Loni na Valentýna se s hercem zasnoubili a letos v létě se měli brát. Svatbu však překazila pandemie koronaviru. Hvězdy spolu randily s pauzou od roku 2016. Bloom se stal otcem podruhé, s modelkou Mirandou Kerr má syna Flynna (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám