Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) už každým dnem čeká, že porodí svého prvního potomka. Ani tak stále neztrácí smysl pro humor a spolu se snoubencem Orlandem Bloomem (47) natočili vtipný klípek z auta.

Orlando upozorní zpěvačku na písničku v rádiu, kterou má nejspíš zpěvačka ráda. Ta opatrně vystoupí z auta a podél něj za jízdy začíná svůj taneček. K tomu všemu si vyhrne i mikinu, aby dokonale vyniklo její velké těhotenské bříško.

Video ovšem končí momentem, kdy se Katy ohne a drží se za břicho, přičemž Orlando z auta křičí: „Ne ne ne ne ne...“

Vtipný taneček a reakce Orlanda pobavila i další známé osobnosti. Gwyneth Paltrow (51) pod příspěvek na Instagramu napsala: „To je zlaté,“ a další osobnosti jako Demi Lovato (31), Josh Brolin, Courteney Cox (59) či Poppy Delevingne nešetřili vysmátými smajlíky.

Slavný herec se nedávno svěřil v rozhovoru s Jimmym Fallonem, že se na malou dcerku nesmírně těší: „Jsem tak nadšený, že budu mít svou malou holčičku. Doufám, že mě bude milovat tak moc, jako ji miluji já.“

Reklama

Další články

Načítám