Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Katy Perry (39) už to má za pár. Popová kráska je v devátém měsíci těhotenství a příchodu dcerky se už pochopitelně nemůže dočkat. Jako prvorodička má ale samozřejmě i maličko obavy z porodu, jak prozradila v pořadu The One Show.

Pochopitelně se bojí bolesti, ale přiznala, že má s porody své zkušenosti. Asistovala při nich totiž starší sestře Angele, která je dvojnásobnou maminkou.

„Myslím, že budu trochu nervózní, až půjde miminko na svět. Ale jsem připravená, nebojím se. Pomáhala jsem rodit děti mé sestry v jejím obýváku, ve vaně, v posteli. A točila jsem to. Mám skvělého partnera, který je mi velmi nápomocný a podporuje mě, obzvlášť v této poslední fázi těhotenství,“ vzdala hold partnerovi Orlandu Bloomovi.

A holčička už o sobě dává pořádně vědět. „Přezdívám jí kicky Perry. Hodně se hýbe, hlavně po ránu, večer a po každém jídle, co sním,“ smála se Katy.

Rozhovor vyšel krátce poté, co britský Mirror přišel s informaci, že by kmotrou zpěvaččiny dcerky měla být herečka Jennifer Aniston (55). Ani jedna ze slavných dam zprávu nepotvrdila, ale pojí je dlouholeté přátelství. Kromě toho mají společného expartnera, zpěváka Johna Mayera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám