Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) se netají tím, že s ní cloumají těhotenské hormony a často se neubrání emocím. Poté, co přiznala, že ji rozpláče kdeco, se ale na Twitteru rozepsala o vážnějších mentálních problémech. „Občas nevím, co je horší, jestli snažit se vyhnout koronaviru, nebo vlnám depresí, které jsou teď u mě na denním pořádku,“ přiznala zpěvačka.

Fanoušci jí okamžitě začali v komentářích vyjadřovat lásku a podporu. O svou oblíbenkyni se pochopitelně strachují, neboť už v minulosti trpěla depresemi. Katy přiznala, že mezi lety 2017-2018 měla často problémy vůbec vstát z postele.

„V minulosti jsem se s tím dokázala vypořádat, ale teď mě to srazilo tvrdě na kolena,“ uvedla pro lednové číslo indického Vogue. Doplnila také, že snoubenec Orlando Bloom (47) je jí velkou oporou.

„Orlando je jako šalvěj. Když jsme se poznali, řekl, že se budeme navzájem chránit, a opravdu to tak je. Je to vyčerpávající, ale zvládáme to. Nikdy jsem neměla partnera, který by byl ochoten se se mnou vydat na emocionální a spirituální cestu. Je to výzva, protože se musíte postavit všemu, co na sobě nemáte rádi. Je to jako nikdy nekončící očista.“

S Orlandem Katy prý plánovala letní svatbu v Japonsku, nicméně plány jim překazila světová pandemie koronaviru. Je tedy pravděpodobné, že se dřív stane maminkou, než půjde k oltáři. Termín jejího porodu připadá rovněž na léto.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám