Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) se v dubnu pochlubila, že čeká holčičku se snoubencem Orlandem Bloomem (47). Zpěvačka se stane poprvé maminkou a na novou roli už se velmi těší, jak svěřila během virtuálního festivalu SHEIN Together. Hormony s ní ale stále pořádně mávají. Ty stojí mimo jiné i za jejími těhotenskými chutěmi. Kvůli hormonům je ale pro Katy také náročnější zvládat karanténu.

„Myslím, že je to hormony nebo tím, že nejsem zvyklá trávit tolik času izolovaná s omezeným počtem lidí,“ popsala své emocionální výkyvy. Vysvětlila, že například po pěti relativně klidných dnech přijde hotová emoční bouře.

„Někdy mi stačí se podívat dolů na prsty u nohou a už brečím. Nebo začnu, když dělám úplně obyčejné věci,“ nechala se slyšet Katy.

Navzdory tomu se už ale zpěvačka nemůže dočkat, až se stane maminkou. Na sociálních sítích pravidelně sdílí aktuality ze svého života. Těhotenství tajila dlouhé měsíce, a tak si nyní kontakt s fanoušky užívá. Katy by měla svého prvního potomka porodit v létě. Orlando Bloom se stane otcem podruhé, s modelkou Mirandou Kerr má syna Flynna (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám