Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva Katy Perry (39) oznámila těhotenství, už se začalo hovořit o tom, že je nucena posunout svatbu s Orlandem Bloomem (47), kterou prý plánovali na léto. Podle časopisu People má proběhnout v Japonsku, což je zpěvaččina oblíbená destinace. Plány páru ovšem nepřekazilo těhotenství, jak by si někdo mohl myslet, ale koronavirus, který představuje riziko pro 150 svatebčanů.

„Katy byla opravdu nadšená, že bude kráčet k oltáři s bříškem,“ sdělil časopisu zdroj blízký páru. „Byli rádi, že se svatba konečně začíná rýsovat, ale přípravy museli pozastavit.“

Není to poprvé, co musel pár svatbu odložit. Původně prý měla proběhnout v zimě, posunuli ji, aby ji mohli realizovat ve vysněné destinaci. Ostatně i první svatba Katy proběhla v Asii. Za Russella Branda se provdala v Indii. S Orlandem se zasnoubila loni na Valentýna.

Katy poprvé ukázala bříško v klipu k nové písni Never Worn White, po uveřejnění videa se s fanoušky spojila v živém vysílání na Instagramu, kde těhotenství potvrdila. Svěřila také, že termín porodu má právě v létě, kdy také nejspíš vyjde její nové album.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám