Hlavní obsah
Článek

Letos se zásnubního prstýnku dočkala řada slavných žen ze zahraničí. Některé se stihly zasnoubit i provdat, jiné se snad ustrojí do bílého v příštím roce. Podívejte se, které slavné ženy už v dáli slyší znít svatební zvony.

Emma Stone a Dave McCary

Po dvou letech randění se scenáristou Saturday Night Live se Emma Stone (35) dočkala zásnubního prstenu. Vztahem s Davem McCarym se sice nikdy netajila, ale zároveň se s ním nikdy nechlubila. Prsten ukázala světu na začátku prosince.

Katy Perry a Orlando Bloom

Na sv. Valentýna se zasnoubila zpěvačka Katy Perry (39). S hercem Orlandem Bloomem (47) randila od roku 2016, po roce si ale dali pauzu a začali si znovu až loni. Oba už mají jedno manželství za sebou. Katy nevyšel sňatek s Russellem Brandem a Orlandovi s modelkou Mirandou Kerr, s níž má syna Flynna (8).

Scarlett Johansson a Colin Jost

Nejlépe placená herečka světa Scarlett Johansson (39) se kromě řady filmových úspěchů letos stihla i zasnoubit. Tvůrce show Saturday Night Live Colin Jost ji obdaroval prstenem za více než devět miliónů korun. Scarlett byla v minulosti dvakrát vdaná, a to za herce Ryana Reynoldse a novináře Romaina Dauriaca, s nímž má dceru Rose (5). Tak do třetice všeho dobrého.

Sarah Hyland a Wells Adams

Hvězdu Takové moderní rodinky Sarah Hyland požádal po dvou letech randění o ruku Wells Adams, který se proslavil díky reality show Dívka na vdávání. Co začalo nevinným flirtem na Twitteru, se změnilo v lásku jako trám a Sarah se letos v létě dočkala prstenu.

Princezna Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi

Sestřenice princů Harryho a Williama Beatrice z Yorku se v září zasnoubila s realitním magnátem Edoardem Mapellim Mozzim. O zásnubách se šuškalo už půl roku dopředu. Příští rok tak čeká Velkou Británii další královská svatba. S podnikatelem, který má dvouletého syna, randila před zásnubami 11 měsíců.

Jennifer Lopez a Alex Rodriguez

Jennifer Lopez (54) se toho letos podařilo tolik, že bezpečně můžeme nazvat rok 2019 rokem JLo. A dařilo se jí nejen profesně, ale i v soukromí. Bývalý baseballista Alex Rodriguez po dvou letech vztahu poklekl a požádal ji o ruku. Jennifer je zasnoubená popáté a u oltáře byla třikrát. Z manželství s Marcem Anthonym má dvojčata Maxe a Emme (11). Rodriguez byl rovněž v minulosti ženatý a ze sňatku má dcery Natashu (15) a Ellu (11).

Reklama

Další články

Načítám