Hlavní obsah
Článek

Pro někoho jsou zásnuby na Valentýna tím největším klišé, pro jiné nejromantičtějším gestem. Herec Orlando Bloom (47) a zpěvačka Katy Perry (39) zřejmě patří do první skupiny, jak píše matka zpěvačky Mary Hudson.

Ta na Facebooku zveřejnila několik fotek, Katy samotné i v objetí s Bloomem, s komentářem: „Podívejte se, kdo se na Valentýna zasnoubil!“ Zpěvačka pak v pátek přidala selfíčko, na kterém vedle ní kouká partner, a také kus ruky s prstenem s růžovým kamenem. Pod fotkou už se hromadí gratulace od fanoušků. Oficiálně pár zprávu nepotvrdil.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

full bloom

Příspěvek sdílený KATY PERRY (@katyperry), Úno 15, 2019 v 2:07 PST

V nedávném rozhovoru Perry na téma vdavek uvedla: „Jsem velmi pragmatická, logicky smýšlející a víc při zemi... Vdávala jsem se v pětadvaceti, rozumíte... Teď je mi 34, takže před téměř deseti lety. Tehdy jsem věřila v „šťastně až do smrti“, ale dnes nevím, jestli je to pro mě. Jsem jiná než tehdy,“ připomněla v magazínu Paper manželství s hercem Russellem Brandem.

Bloom byl v minulosti ženatý s modelkou Mirandou Kerr, s níž má syna Flynna.

Perry a Bloom spolu poprvé začali chodit v lednu 2016, ale po roce se rozešli, resp. si dali pauzu. Loni však k sobě znovu našli cestu a ta je, zdá se, lemovaná růžemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám