Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krása pomáhá dobrým věcem. Důkazem toho je účast Michaely Kociánové na eventu Montecarlo Gala for the Global Ocean.

Opulentní charitativní akce se konala v Monaku pod záštitou prince Alberta a kromě slavné slovenské topmodelky se zde objevily takové hvězdy jako Alessandra Ambrosio, Toni Garrn či Lais Ribeiro. Akce se těšila mediálnímu zájmu, neboť dorazila i zpěvačka Katy Perry (39) s partnerem Orlandem Bloomem (47).

Bývalá partnerka režiséra Guye Ritchieho, která randila také s Leoše Marešem, během večera pořádaného pro dobrou věc rozhodně nezapadla v davu. Slovenská bohyně pro tento večer oblékla přiléhavou černou róbu v siluetě mořské panny od Suzanne Neville a zdobily ji hodnotné diamantové šperky od Fruzsina Keehn.

„Jako modelka jsem si tento výjimečný večer velmi užila. Šlo o spojení něčeho příjemného a skutečně užitečného, a to nejenom pro nás, ale i pro naše děti. Společně jsme vydražili 25 miliónů eur a věřím, že půjdou na dobrou věc,” uvedla Míša a dále dodala: „Jako host určitě oceňuji příjemnou společnost. U stolu jsem kromě jiných zajímavých lidí seděla s charismatickým Adrienem Brodym.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám