Hlavní obsah
Článek

Když srdce zavelí... Znáte to. A celebrity z celého světa to znají také. Některým z nich totiž netrvá příliš dlouho, než sáhnou po zásnubním prstenu. Podívejte se na slavné páry, které se zasnoubily po krátkých známostech.

Pamela Anderson a Tommy Lee

Našemu žebříčku bezesporu kralují Pamela Anderson (56) a Tommy Lee (55), kteří se vlastně ani zasnoubit nestihli. Vzali se totiž jen 96 hodin od prvního rande v roce 1995. A jak je dobře známo, moc se jim jejich uspěchanost nevyplatila. Rozvedli se jen o tři roky později kvůli domácímu násilí a spory mezi nimi, do kterých jsou mimochodem zapleteni i jejich synové, trvají dodnes.

Nikki Reed a Ian Somerhalder

Jeden nejkrásnějších párů Hollywoodu Nikki Reed (30) a Ian Somerhalder (39), které známe z Upířích deníků a ságy Stmívání, se zasnoubili teprve po šestiměsíční známosti, a to v lednu 2015. O čtyři měsíce později už byli svoji a rodiči se stali loni v červenci, kdy Nikki porodila dcerku Bodhi.

Ariana Grande a Pete Davidson

Minulý měsíc se svět otočil vzhůru nohama, když známý komik Pete Davidson (24) požádal zpěvačku Arianu Grande (30) o ruku. A to jen měsíc po začátku jejich vztahu. Fanoušci málem zešíleli a velmi se těší, jaká bude z jejich oblíbené pěvecké hvězdy nevěsta.

Cameron Diaz a Benji Madden

O vztahu herečky Cameron Diaz (51) a zpěváka Benjiho Maddena (39) se začalo spekulovat v květnu 2014. V říjnu téhož roku už herečka chodila se zásnubním prstenem a o tři měsíce se pár vzal. Obřad proběhl v jejich domě v Beverly Hills a trval 15 minut. Od té doby žijí ve šťastném manželství.

Katy Perry a Russell Brand

Russell Brand (43) poklekl před Katy Perry (39) během dovolené v Indii na Silvestra 2009. Randili spolu sice jen pár měsíců, ale Katy přesto řekla ano. Vzali se následujícího října rovněž v Indii a rozvedli se o rok později v prosinci 2011.

Mariah Carey a Nick Cannon

Mariah Carey (54) a Nick Cannon (37) se vzali jen pár týdnů poté, co se seznámili při natáčení klipu. Tajný obřad proběhl na Bahamách v dubnu 2008. Během šestiletého manželství zplodili syna Morrocana a dceru Monroe. Rozvedli se v roce 2015.

Justin Bieber a Hailey Baldwin

Zpěvák Justin Bieber (30) a modelka Hailey Baldwin (27) spolu sice randili už v minulosti, ale znovu se dali dohromady teprve v červnu letošního roku. A ani ne o měsíc později už jsou údajně zasnoubeni. Je vidět, že čas mladý pár raději neztrácí, přeci jenom pořád hrozí, že se Justin rozmyslí a vrátí se k Seleně Gomez, což koneckonců učinil už nesčetněkrát...

Reklama

Další články

Načítám