Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) si užívá slunné Itálie a zdá se, že pro trochu toho dobrodružství nemusí jít ani příliš daleko. Na oblázkové pláži v Amalfi předvedla notný kousek odvahy, když opakovaně vylezla na skalnatý útes a vrhla se z něj do azurové vody. Naštěstí bez jakékoliv újmy. Naopak, tento kousek ji očividně bavil.

Této americké popové star je třeba vyseknout patřičnou poklonu i směrem k její vizáži. Nejenže bez make-upu vypadala velmi jemně a mladě, ale plavky, které měla na sobě, daly perfektně vyniknout jejím vnadám. Na dvaatřicet let vypadá celá její lehce atletická postava úžasně.

S kamarádkou a jejími dětmi si výlet do Itálie užívá už několikátý den. A postupně zlátne i její opálení. Bude se jí hodit, až zanedlouho vyrazí na světové turné s novým albem Witness, které se už dostalo do TOP 10 nejprodávanějších desek v USA i Británii. Turné startuje v září letošního roku v USA a jeho zaoceánskou fázi ukončí v květnu 2018 v Kanadě. Poté Katy zamíří do Evropy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám