Hlavní obsah
Článek

Láska mezi popovou hvězdou a Legolasem z Pána prstenů vydržela zhruba rok. Katy Perry (39) a Orlando Bloom (40) tvrdí, že jsou nadále přáteli, ale na oscarové párty to tak opravdu nevypadalo.

Oba bývalí milenci byli hosty večírku magazínu Vanity Fair, kde čerství držitelé Oscarů slavili svůj triumf. Každý z nich si ale společenskou akci užil po svém a společně ani nezapózovali fotografům. Katy Perry, která dorazila jako blondýnka, se místo Orlanda tiskla ke spisovateli Dereku Blasbergovi, čímž nepřímo potvrdila, že jejich vztah je v troskách.

Vše nasvědčuje tomu, že se zpěvačka a herec rozešli, podle jejich mluvčích jde ale jen o pauzu, během níž si jeden od druhého odpočinou. Takové pauzy ovšem zpravidla nemívají šťastný konec.

„Navzdory spekulacím můžeme potvrdit, že Orlando a Katy spolu mají přátelský vztah a vzájemně se respektují,“ tvrdí jejích zástupci médiím. Na večírku v Los Angeles ovšem příliš vzájemného respektu nepředvedli. Spíše to vypadalo, že se jeden druhému ani nemohou podívat do očí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám