Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Minulý týden se Marta Jandová (49) ocitla v kůži svého vlastního otce, v posledním kole show Tvoje tvář má známý hlas ztvárnila zpěvačku, s níž ji spojují stejné tělesné parametry v oblasti hrudníku. Podívejte se, jak tuto výzvu „česká Katy Perry“ zvládla.

Vnadná zpěvačka si vystoupení užila, protože píseň Firework miluje její dcera Maruška. Maminka tak na televizní obrazovce ztělesnila její idol. „Tuto písničku mám strašně ráda, protože je to nejoblíbenější písnička mojí dcery,“ přiznala Marta, v jejíž domácnosti však není Katy Perry (39) pro všechny favoritkou. Její psi se k fanouškům popové hvězdy prý neřadí.

Vystoupení Katy jsou proslulá nákladnými kostýmy, a ten si mohla vyzkoušet i Marta. Pokud je rockerka na pódiu sama za sebe, na oblečení neklade až takový důraz. „Takovýto kostým nebudu mít už v životě na sobě, tak ho musím pořádně prodat. Je to nádhera,“ nešetřila nadšením zpěvačka, jíž nakonec Katy Perry zajistila jen šesté místo. Příští týden ji diváci uvidí jako boubelku Adele (35).

Reklama

Další články

Načítám