Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden mnozí zvědavě očekávali, jak se Katy Perry (39) postaví k tajně pořízeným fotografiím svého přítele Orlanda Blooma (39) a Seleny Gomez (31) z jednoho nočního klubu v Las Vegas, na nichž se k sobě mají až příliš důvěrně. Jenže zpěvačka všem milovníkům hvězdných skandálů vytřela zrak...

Katy s pověstí žárlivky totiž zareagovala velice překvapivě... Nejdřív se ke snímkům, kde se Orlando na koženém gauči objímá se Selenou po jednom z jejích koncertů a podle některých fotografií spolu později i opouštějí podnik, nijak nevyjadřovala a vše nechala, jak se říká, vyšumět. O víkendu ovšem páreček nelenil a společně se vydal do Cannes na právě probíhající filmový festival, kde si Bloom musí odbýt pár pracovních a společenských povinností.

Nejvýdělečnější zpěvačka uplynulého roku si zřejmě nechala aférku vysvětlit a přijala pozvání ruského miliardáře Romana Abramoviče na jeho luxusní 162 metrů dlouhou jachtu Eclipse, na níž si s Orlandem vychutnávala romantické chvilky. Nebo že by si snad Katy chtěla svého hezouna tentokrát pohlídat?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám