Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší britská modelka a obletovaná celebrita Katie Price (45) je známá tím, že to celý život přehání s plastickými úpravami svého zevnějšku. A to tak, až se to na její vizáži projevuje čím dál negativněji.

Jen poprsí si nechala upravit celkem třináctkrát a několikrát podstoupila i nejrůznější zákroky v oblasti obličeje. Její ňadra se tak tyčí směrem nahoru v naprosto nepřirozené poloze, o čemž svědčí i snímky v bikinách, které pořídili fotografové v Thajsku, kde Katie chytá bronz se svým snoubencem Carlem Woodsem.

Ten by si z poprsí své lásky, která v bazénu ležela na lehátku, klidně mohl udělat pohodlný polštář. Katie Price přitom dříve patřila k žádaným sexsymbolům. Svlékala se pro Playboy a další časopisy a objevila se v celé řadě televizních pořadů. Její autobiografický román byl dokonce nominován na prestižní British Book Award a šel doslova na dračku.

Britská hvězdička je zároveň pětinásobnou maminkou, jež by ráda svou rodinku rozšířila o šestého potomka. První dítě přivedla na svět ve čtyřiadvaceti letech. Tehdy porodila syna Harveyho (19), jehož otcem je fotbalista Dwight Yorke. Se zpěvákem Peterem Andrem má syna Juniora (16) a dceru Princess Tiaamii (15). Bývalý manžel Kieran Hayler je zase tatínkem holčičky Bunny (7) a kluka Jetta (8).

Někdejší sexbomba má už pro případné další děťátko se snoubencem Carlem Woodsem vymyšlené i jméno - Miracle (Zázrak).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám