Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) na sebe práskne kdeco, jen co je pravda. Senzacechtivá celebrita nyní prozradila, že se s partnerem Carlem Woodsem (31) snaží otěhotnět.

„Chceme dítě a nedáváme si pozor, takže tohle je výsledek. Pokud budu těhotná, skvělé, pokud ne, zkusíme to znovu příští měsíc,“ nechala se slyšet ve videu na YouTube, v němž dokonce ukázala těhotenský test. Ten byl nakonec negativní.

S mladším partnerem po boku se silikonová hvězda objevuje teprve pět měsíců. Momentálně se rekreují na Maledivách a Katie se nechala slyšet, že jí s jiným mužem ještě nebylo tak dobře.

Ještě loni podobně básnila o trenérovi Krisu Boysonovi (31). S tím jí to ale nakonec nevyšlo, i když snila o tom, že se za něj provdá. Dokonce se zasnoubili. Katie má pět dětí se třemi různými partnery. Vdaná byla už třikrát.

Teprve letos dovršila rozvod s Kieranem Haylerem, s nímž má dvě nejmladší děti. Rozešli se sice už v roce 2013 kvůli jeho nevěře, ale nezvládali se finančně vyrovnat. Teď má Katie konečně volnou ruku a vypadá to, že se neváhá ani vrhnout znovu do mateřství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám