Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45), která dnes slaví narozeniny, se do povědomí diváků a fanoušků dostala jako televizní hvězdička, fotomodelka, a později také jako spisovatelka nebo příležitostná zpěvačka. Známá je i díky silikonovému poprsí, které si střídavě nechává zvětšovat a zmenšovat, a dalším plastickým operacím.

Nechala si vylepšit rty, vybělit úsměv, prošla řadou liposukcí, faceliftem, pozvednutím víček i pozadí. Dříve ji díky velkému hrudníku dokonce nazývali nástupkyní Pamely Anderson (56), jenže v té době byla kromě přifouknutých vnad ještě docela přirozená.

Jako malá excelovala ve sportech, především v plavání a ježdění na koních. V pubertě ale našla zálibu v modelingu, kterému se začala věnovat už ve třinácti letech.

Později se několikrát objevila v magazínu Playboy i v jiných pánských časopisech, pozornost na sebe upoutala i v nejrůznější televizních show, jako například v Big Brotherovi. Vydala hned několik knih včetně autobiografie nebo knihy pro děti.

Zasáhla ji rakovina i loupežné přepadení

Ona sama je maminkou pěti ratolestí, ale na vztahy příliš velké štěstí neměla, je třikrát rozvedená.

V roce 2002 jí byla diagnostikovaná rakovina. Modelčina manikérka si náhodou všimla na jejím ukazováčku podivné bulky a ukázalo se, že šlo o vzácnou formu onemocnění, které různě po těle napadá hladké svalstvo. Šance na vyléčení je 50 na 50, Katie patří k těm šťastným.

Nedávno Price promluvila o loupežném přepadení z roku 2018, u kterého byly přítomné i její děti a šlo jim o život. Bývalá modelka se údajně dodnes dostává z posttraumatického šoku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám