Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) se rozhodla poprvé promluvit o děsivém incidentu, který se jí přihodil v Jihoafrické republice během natáčení reality show v roce 2018. Bývalá glamour modelka do země cestovala s dětmi Harveym (17), Princess (12) a Juniorem (14). Během přejezdu z města do města ale udělali tu chybu, že zastavili, aby si mladší syn mohl odskočit na toaletu.

Jejich auto přepadlo šest ozbrojených mužů, kteří je vytáhli ven, ohrožovali zbraněmi a okradli o elektroniku, šperky a hotovost. Katie dokonce osahávali, jak prozradila v pořadu Celebrity Who Dares Wins.

„Bylo to jako z hororu. Obrovský muž v mikině na mě ječel, nadával a řval, ať mu dám všechno, co mám. A dotýkal se mě tam dole. Stoupla jsem si před děti, abych je ochránila, a čekala na kulku. Myslela jsem, že umřu. Policie řekla, že byl zázrak, že nás nezabili.“

Od té doby modelka několikrát navštívila léčebnu. Nyní přiznala, že se léčí s posttraumatickým syndromem. Také uvedla, že její dvanáctiletá dcera už nesmí nikam chodit sama a na ochranu jí pořídila hlídacího psa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám