Hlavní obsah
Článek

Katie Price (45) nedávno podstoupila hned několik plastických operací, po nichž se její obličej stále zotavuje. V Turecku, kde ji operovali, ji vyfotili v průběhu rekonvalescence a nutno podotknout, že na televizní hvězdu nebyl vůbec hezký pohled.

Po faceliftu je stále oteklá a s tváří, kterou lemují ohyzdné stehy, nemůže skoro hýbat. Kvůli operaci víček nemůže ani pořádně otevřít oči, takže na telefon, který téměř nedá z ruky, jen mžourá.

Modelka spíš působí, jako by přežila hrůzostrašnou autonehodu a je jen těžko uvěřitelné, že viditelně bolestivé procedury podstupuje dobrovolně. Obličej totiž nebyl zdaleka jedinou částí těla, která v Turecku šla pod kudlu.

Katie si nechala také zmenšit poprsí a pozvednout zadek, zatímco její snoubenec Kris Boyson je po plastice nosu. Podle britských médií se ale hvězda jen tak na nějaký zákrok znovu nevydá.

Údajně si sama uvědomila, že tentokrát zašla moc daleko, protože trpí velkými bolestmi. Modelčiny nejmladší děti se prý navíc rozplakaly, když svou matku viděly, což jim vůbec nelze klást za vinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám