Hlavní obsah
Článek

O Katie Price (45) je hodně slyšet, ať už v rámci její reality show, díky nahým snímkům, kterými fanoušky častuje, nebo jejím vztahům. Pětinásobná matka je už nějakou dobu ve vztahu s trenérem Krisem Boysonem, a i přes nějaký ten rozchod je to prý láska jako trám. Ostatně jako na začátku vztahů s jejími třemi předchozími manželi.

S Boysonem se nyní zasnoubila, a pochlubila se dokonce diamantovým prstenem, který už hrdě nosí, přestože ještě ani není rozvedená s odloučeným manželem Kieranem Haylerem.

Hodnota prstenu byla odborníky vyčíslena na téměř dva milióny korun a na svého milého tak vnadná reality star pěje pochopitelně jen samou chválu. Dokonce přiznala, že ji celkem zkrotil.

„Vždycky mě pěkně setře. Je striktní a nemaže se se mnou, nejsem na to zvyklá. Je to dobrý muž. Je velmi hodný. A je hodný na Harveyho, ten ho přímo zbožňuje,“ svěřila se, proč by měl být právě Kris konečně tím pravým.

Modelčin syn Harvey (17) se narodil s mentální poruchou a vyžaduje speciální péči. Nejen při jeho výchově je Boyson Katie oporou.

Price byla zasnoubená celkem sedmkrát a třikrát šla k oltáři. Naposledy s otcem svých dvou nejmladších dětí v roce 2013. Přestože rozchod s Haylerem, který jí byl nevěrný, byl velmi rychlý, pár prozatím stále není rozveden. S další veselkou tak bude muset známá provokatérka ještě nějakou chvíli počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám