Hlavní obsah
Článek

Televizní osobnost, spisovatelka, stále ještě modelka a nedlouho dokonce i zpěvačka. To všechno je Jordan, respektive Katie Price (45), jejíž majetek je od odhadován na více než miliardu korun.

A tato britská matka pěti dětí, která na sebe více než čímkoliv jiným upozorňovala svým operaci od operace rostoucím poprsím, se nikdy za svoji nahotu nestyděla. Aby jo. Vzhledem k tomu, že nebyla pro šoubyznys od pánaboha obdařena prakticky žádným talentem, nezbylo ji ani nic jiného.

Nyní opět zveřejnila z dovolené na Kypru své nahé vnady. Ale, světe div se...! Kdepak jsou ty obří silikony? Katie asi momentálně potřebuje ulovit nějakého potenciálního nápadníka a chce mu ukázat, že monstrózní hrudník, jehož se spíše všichni děsili, je minulostí.

Je sice vdaná, ale tento fakt zřejmě rychle vezme za své. Katie už se veřejně svěřila, že se v srpnu tohoto roku začala rozvádět se svým zatím posledním manželem Kieranem Haylerem, poté co připustil vztah s chůvou jejích dětí. Předtím už ji podvedl se dvěma jejími kamarádkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám