Hlavní obsah
Článek

Nebýt umělých prsou nadstandardní velikosti, Katie Price (45) by nejspíš večírky navštěvovala bez povšimnutí. Když už si pětinásobná máma pořídila obří silikony, nebude je přece ukazovat jen v koupelně před zrcadlem.

Britská celebrita se sklony k lascivní podbízivosti je nejspíš přesvědčena o tom, že k umělým ňadrům nejlépe sedí outfity ve stylu prodejných žen. Katie už na sebe oblékla nejednu pekelnost s pořádným výstřihem. Osvědčenému stylu zůstala věrná i na párty v Londýně, kde vypadala jako půlnoční zpestření v podobě placené erotické společnice.

Katie Price své silikony napasovala do průsvitného overalu. Přítomné pány nedráždila jen svými horními partiemi. Zajímavý pohled byl i na její pozadí. Pod průsvitným materiálem jí totiž prosvítaly kalhotky. V klubu mimochodem představila svůj nový singl I Got You. Vystavování prsou jí však šlo odjakživa podstatně lépe než zpěv.

Známou nestydu nezkrotilo ani pětinásobné mateřství. O děti, které mají tři různé tatínky, se naštěstí během nočního řádění postaral její třetí manžel a otce dvou nejmladších z nich, bývalý striptér Kieran Hayler.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám