Hlavní obsah
Článek

Mezi slavnými ženami a modelkami obzvlášť patří Katie Price (45), co se počtu dětí týče, mezi ty nejproduktivnější. Ve svých osmatřiceti je maminkou pěti ratolestí a podle jejích slov rozhodně nemá jít o finální číslo. Modelka z pánských časopisů, užívající přezdívku Jordan, se v pondělním rozhovoru v pořadu Loose Woman na stanici ITV nechala slyšet, že by si přála ještě další tři.

„Mám pět dětí, jsem po čtyřech císařských řezech, ale chci další děti. Jsem šťastná, že mám pět potomků. Jsou ženy, které touží mít děti, a nemohou mít ani jedno. Ale zabilo by mě, kdyby mi lékaři řekli, že už žádné další mít nemohu. Chci ještě tři,“ má jasno modelka, která podobně netroškaří ani v počtu plastických operací svých ňader.

Její plány by ale mohl překazit fakt, že absolvovala již větší, než je doporučené množství císařských řezů. „Slyšela jsem, že by tři císařské řezy měly být maximum. A že po nich už nelze rodit přirozeně,“ rozhovořila se Katie, která přirozenou cestou přivedla na svět pouze své první dítě, syna Harveyho, který byl zároveň ze všech jejích dětí při porodu největší. Modelka má ještě dvě děti se svým exmanželem Peterem Andrem a další dvě se současným mužem Kieranem Haylerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám