Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli se oba hodně snažili, aby nevěrou narušené manželství opět nakopli tím správným směrem, nezadařilo se. Anglická modelka z pánských časopisů Katie Price (45) se nechala slyšet, že je i její třetí manželství (po Peteru Andrem a Alexu Reidovi) s Kieranem Haylerem u konce.

Dvojice, která spolu během relativně krátkého svazku počala dvě děti, se rozchází po více než třech a půl letech. Modelce a bývalému striptérovi se nepodařilo zachránit vztah ani několika dovolenými u moře, které v posledních měsících v naději na zachování rodiny absolvovali. Očividně nepomohla divoká Ibiza, ani exotický Barbados.

Katie sice zprávu ještě nepotvrdila v oficiálním prohlášení, ale několik svědků ji slyšelo ve středu v noci posilněnou alkoholem pokřikovat v londýnském klubu DSTRKT: „Moje manželství je v troskách, nemám žádné kamarády, do háje!“

Byla to přitom silikonová hvězda, kdo v minulosti musel partnerovi promíjet milostné avantýry. V květnu 2014 Katie přišla na manželovu nevěru s její do té doby nejlepší kamarádkou. Ačkoli zpočátku měla jasno, že chce rozvod, nakonec mu odpustila a navrch si s nevěrníkem pořídila další dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám