Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka a hvězda pánských magazínů Katie Price (45) loni šokovala, když si nejprve radikálně nechala zmenšit svá umělá ňadra, aby si je o pár měsíců později opět s velkou pompou zvětšovala.

Její fanoušci totiž byli šokováni, že má jejich oblíbená kráska z bujných sedmiček najednou jen drobné dvojky, a tak se Katie rozhodla své vnady, známé z titulních stran časopisů pro pány, zase o něco přifouknout (do sedmiček má ale daleko).

Nadnášecí schopnosti svých balónů využívá i na dovolené, kterou společně s manželem Kieranem Haylerem tráví na exotickém Barbadosu. V kombinaci s možná až příliš rozměrným horním dílem plavek působila na vodní hladině opravdu zvláštním dojmem.

Možná Katie zalovila ve svém starším šatníku a vybrala si na dovolenou plavky z doby, kdy ještě měla bujné sedmičky, jinak si nedovedeme vysvětlit, že tato známá exhibicionistka nezvolila minimalističtější model.

Pětinásobná mamina pojímá dovolenou na Barbadosu jako usmiřovací akci. Její mladší manžel Kieran ji v minulosti podvedl s její nejlepší kamarádkou. Bývalý striptér od té doby seká dobrotu a svou ženu prý poslouchá jako hodinky. Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám