Hlavní obsah
Článek

Anglická modelka Katie Price (45) se netají svým negativním postojem vůči bývalému partnerovi a otci jejího prvního dítěte Dwightu Yorkovi (44). Bývalá fotbalová hvězda, která svého času hrála za Manchester United či Aston Villu, si s Katie, známou rovněž jako Jordan, užila krátký románek v roce 2002, z nějž vzešel syn Harvey. Yorke se ale vzorným tatínkem rozhodně nestal.

Modelka, která má ještě další čtyři děti, se tak o svého prvorozeného syna, jenž se narodil mimo jiné s autismem a navíc slepý, musela postarat sama. Yorke se údajně nepostavil jako chlap ani k tomu, když mu Katie oznámila, že je těhotná. Fotbalista prý odmítal otcovství, potvrdit jej musely až testy DNA. Podle nové modelčiny knihy Reborn se ani později Yorke nesmířil s omezeními, které synovo postižení obnáší a prakticky se od něj distancoval. V současnosti je to prý už osm let, co jej ani neviděl.

Dnes čtrnáctiletý Harvey kromě autismu a slepoty trpí ještě cukrovkou a vzácným genetickým onemocněním známým jako Praderův-Williho syndrom, jenž se vyznačuje nezvladatelnou chutí k jídlu, malým vzrůstem i mírnou mentální retardací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám