Hlavní obsah
Článek

Britskou modelku a stálici pánských časopisů Katie Price (45) zřejmě děsí průměrnost. Vypovídá o tom nejen její šatník, ale především pak zásahy do vlastního těla. Price celá léta staví kariéru na obřích silikonových vnadách, aby se nakonec nadchla pro naprosto plochý hrudník. Ten prosazovala ještě loni, když si nechala vyjmout implantáty a ze sedmiček jí zůstaly sotva dvojky, ze kterých byla nadšená. Vydrželo jí to jen několik měsíců.

Katie tráví konec léta na Ibize s manželem Kieranem Haylerem. Po dětech ale ani vidu. Že by snad zadělávali na další? Katie se nikdy netajila, že chce mít dětí, co nejvíc to jen půjde. Nejraději se totiž mazlí s miminky, nejmladší dcera Bunny, které jsou čerstvě dva roky, už se jí zřejmě zdá ‚odrostlá‘.

Modelce známé nevkusem se ale nemůže upřít senzační postava, zvlášť po pěti dětech. Prvního syna Harveye (14) má s fotbalistou Dwightem Yorkem, další dvě děti Juniora (11) a Princess Tiaamii (9) počala během manželství s Peterem Andrem a zatím dvě děti vzešly i z manželství s Kieranem, kromě zmiňované Bunny mají ještě téměř tříletého syna Jetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám