Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zasloužilé matce Katie Price (45) se nedávno zastesklo po nočním životě, a tak nelenila a o víkendu vyrazila na párty do známého gay baru Nightingale v Birminghamu. Spojila tak příjemné s užitečným, jelikož podnik si její účast a veřejné vystoupení finančně pojistil. Katie s sebou navíc vzala i manžela Kierana Haylera. Vše probíhalo hladce, jedna malá nepříjemnost se jí ovšem přihodila při odchodu.

Blondýnka známá svým nevkusem, která se dřív hojně objevovala v pánských časopisech, oblékla košilové šaty, které sotva zahalovaly její pozadí. Návštěvníci podniku ale zajisté ocenili převážně modelčinu obuv. Rudé latexové kozačky nad kolena na vysokých jehlách i minišaty splnily svou službu, Katie byla nepřehlédnutelná, ale v závěru večera se jí nepěkně vymstily, když odhalily, že modelce už přeci jen není dvacet. Mezi okrajem kozaček a vytetovaným podvazkem se jí nakrabatila kůže a nepomohlo ani to, že Katie má jinak stehna pevná jako skála.

Po uveřejnění fotek tak mohla mít škodolibou radost její krajanka Kelly Brook, kterou Katie v minulosti označila za tlustou. Před necelými třemi lety ji totiž počastovala nelichotivým výrazem ‚heffer‘ (jalovice).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám