Hlavní obsah
Článek

Silikonové balóny ji dostaly na titulky pánských časopisů a vděčí jim za svůj věhlas. První zvětšení ňader podstoupila Katie Price (45) už v devatenácti, a tak není divu, že od té doby se pod kudlu vrhla ještě několikrát. Poslední zákrok u ní proběhl minulý týden, ale nikdo nečekal, že tentokrát půjde o redukci.

Anglická modelka vložila důvěru do jedné nejmenované kliniky v Belgii, ale všichni čekali, že si jede upravit poprsí po posledním porodu a kojení. Jenže nyní pětinásobná máma známá rovněž pod pseudonymem Jordan překvapila své příznivce selfie fotkou s výrazně drobnějším hrudníkem. Katie má na ní sice svetr, ale rozdíl je patrný na první pohled. Své nové tělo si však nemůže vynachválit: „Absolutně jsem se zamilovala do svých nových prsou... Takže teď můžu nafotit nový kalendář s novými ňadry,“ okomentovala snímek. Nadšení s ní však rozhodně nesdílí její devítiletý syn Junior, který se prý bojí, že už kamarádům nebude jeho maminka připadat atraktivní.

„Bože můj, mami, co jsi to udělala? Kam se poděla tvoje prsa?“ Zněla prý reakce malého Juniora, když svou maminku poprvé po operaci spatřil. „Juniore, tohle je mé nové já,“ odvětila, načež se jí dostalo drsné odpovědi: „Mami, mám tě rád s velkými prsy a moji kamarádi si myslí, že jsi hezká, protože máš prsa.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám